Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Time for grief

oktober 4 @ 11:00 - oktober 9 @ 12:00

€3500

Vind je eigen natuurlijke weg
Ziekte, dood en rouw zijn voor veel mensen moeilijke thema’s. Vaak wordt je leven (tijdelijk) ontwricht en wordt je gedwongen je leven te herijken. In onze hedendaagse maatschappij zijn er weinig kaders aanwezig voor dit proces die je houvast en richting geven. Toch is rouwen een natuurlijk proces dat we allemaal ‘kunnen’, al is daar vaak wat hulp van buitenaf voor nodig.

‘Soms is tijd onze grootste luxe’
Rouw is een ervaring waarvoor je boven alles tijd, begrip en moed nodig hebt. Randvoorwaarden die je in het hoge ritme van alledag niet altijd gegund zijn. De rouw retraite, op een heerlijke plek in Spanje, biedt deze voorwaarden wél en daarmee de kans om een doorbraak te bereiken in je proces.

Zorg goed voor je lichaam
In een mooie welkome ‘Masia’ in de wijngaarden is er aandacht voor zowel lichaam als geest. In een Oase-achtige setting wordt je in de watten gelegd met goed eten, meditatie en muziek, bijzondere activiteiten in en om het huis en comfortabele kamers om in te rusten.

Vind je eigen weg
Voor de geest zijn er verschillende ervaren coaches en begeleiders aanwezig die je steunen om je eigen manier van rouwen vorm te geven. Dit gebeurt zowel in groepsverband als in individuele sessies. Alles om ervoor te zorgen dat er aandacht is voor het delen van je ervaringen en er tijd is voor jouw specifieke uitdagingen en twijfels.

Gegevens

Begin:
oktober 4 @ 11:00
Einde:
oktober 9 @ 12:00
Kosten:
€3500

Organisatoren

Soul Farm Mas els Igols
Verlieskracht
Psycholoog in Oog

Locatie

Mas els Igols
Cami la Verna s/n
Torrelles de Foix, Barcelona 08737 Spanje
+ Google Maps
Telefoon:
+34622689032